Shoqëria jonë me eksperiencën dhe aftesinë e stafit të saj Nxjerrje, përpunim dhe tregtim mineralesh • Hidrocentrale • Panele diellore • Energjia e erës • Teknologji për miniera • Teknologji në transportin public Qëllimi ynë është zgjidhja e problemeve mjedisore

Shoqëria jonë me eksperiencën dhe aftesinë e stafit të saj

ju ofron shpejtësi, korrektësi, saktësi dhe mbi të gjitha besueshmëri

LEXO MË SHUMË

Nxjerrje, përpunim dhe tregtim mineralesh

të mbështetura në një përvojë shumëvjeçare

LEXO MË SHUMË

• Hidrocentrale • Panele diellore • Energjia e erës

• Transmetim dhe shperndarje energjie

LEXO MË SHUMË

• Teknologji për miniera • Teknologji në transportin public

• Teknologji informacioni dhe komunikacioni

LEXO MË SHUMË

Qëllimi ynë është zgjidhja e problemeve mjedisore

që shqetesojnë jetën tone dhe bëjnë të vështirë jetesën

LEXO MË SHUMË

KONSULENCË

Kompania jonë projekton dhe zbaton të gjithë procesin për të kërkuar, koordinuar dhe vlerësuar propozimet për çdo projekt me qëllim t’i paraqisim klientëve tanë propozimin

LEXO MË SHUMË

LËNDË E PARË

Kompania jonë operon në fusha të ndryshme ekonomike me një fokus të veçantë në nxjerrje, përpunim dhe tregtim mineralesh. Eksperienca jonë në këtë fushë është shumëvjeçare.

LEXO MË SHUMË

ENERGJI

Sektori i energjisë po kalon përmes një tranzicioni të pa precedent. Teknologjia e re në energjinë jeshile dhe kërkesa e shoqërisë premton të reformojë energjinë që ne përdorim.

LEXO MË SHUMË

TEKNOLOGJI

Ndryshimet më thelbësore që teknologjia ka sjellë në dekadën e fundit kanë qenë në fushën e produktivitetit dhe komunikimit. Risitë në teknologji kanë një ndikim 

LEXO MË SHUMË

MJEDIS

Planeti ynë ndryshon dita ditës dhe kjo lidhet ngushtë me mjedisin dhe veçanërisht mënyrën se si njerëzit e trajtojnë atë. Qëllimi ynë është të punojmë për zgjidhjen e problemeve

LEXO MË SHUMË

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779