Energji

Energji

Sektori i energjisë po kalon përmes një tranzicioni të pa precedent.

Teknologjia e re në energjinë jeshile dhe kërkesa e shoqërisë premton të reformojë energjinë që ne përdorim.

Në menyrë që të ndihmojmë klientët tanë në të gjithë spektrin energjetk për të arritur qëllimet e tyre, me stafin tonë ne përçojmë një kuptim të gjerë të proceseve regullatore, dinamikën e kërkesës, dizajnet ndihmuese, lëndët ndihmëse, teknologjinë dhe operacionet.

  • • Hidrocentralet
  • • Panelet diellore
  • • Energjia e erës
  • • Transmetim dhe shperndarje energjie

Mënyrat e prodhimit të energjisë:

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779