Strategjia

Strategjia

MTC është një kompani e re por mbështetet në një experiencë prej një dekade të stafit të saj.

Kompania jonë synon të rritet në vlerë dhe sukses në mënyrë të qëndrueshme, duke zgjeruar gamën e shërbimeve që ofron dhe duke zgjeruar stafin e vet manaxherial me njerëz të kualifikuar dhe profesionistë.

Çdo projekt është një sfidë më vete prandaj strategjia jonë është që të punojmë me shërbimet tona që t’i kthejmë këto sfida në mundësi për të zhvilluar potencialin e plotë të tyre, të kryejmë investime të zgjuara dhe të bëhen më të vlefshme.

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779