Teknologji

Teknologji

Ndryshimet më thelbësore që teknologjia ka sjellë në dekadën e fundit kanë qenë në fushën e produktivitetit dhe komunikimit.

Risitë në teknologji kanë një ndikim të rëndësishëm dhe të drejtpërdrejtë me të bërit biznes. Teknologjia që zbatohet lidhet me fusha të ndryshme dhe konkretisht ne ofrojmë:

  • • Teknologji për miniera. Burimet e konsiderueshme minerare në Shqipëri kërkojnë dhe nevojën për teknologji dhe makineri të ndryshme.
  • • Teknologjia në transportin publik.
  • Transporti publik duhet të ofrojë më shumë pastërti dhe më pak ndotje, më shumë shpejtësi, më shumë komfort dhe kosto më të ulta për të gjithë.
  • • Teknologjia e informacionit dhe komunikacionit.

Risitë në teknologji:

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779