Profili

Profili i Kompanisë

Kompania “MTC” sh.p.k është themeluar në vitin 2013. Objekti i Veprimtarisë së Shoqërisë është:

  • • Nxjerrje, përpunim, tregëtim mineralesh;
  • • Teknologji për miniera, teknologjia e sistemeve të transportit, teknologjia e informacionit dhe komunikacionit;
  • • Konsulencë dhe Ndërmjetësim;
  • • Projekte në fusha të ndryshme energjetike, mjedisore etj

Ne jemi të apasionuar për faktin që gjithmonë përpiqemi të bëjmë gjënë e duhur për klientët tanë, stafin tonë dhe komunitetin.
Ne kemi skuadrën e duhur me eksperiencën e duhur për të ndihmuar klientët tanë të arrijnë të realizojnë projekte për të cilat ata kanë interes në Shqiperi, Ballkan dhe më gjerë.

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779