Mjedisi

Mjedisi

Planeti ynë ndryshon dita ditës dhe kjo lidhet ngushtë me mjedisin dhe veçanërisht mënyrën se si njerëzit e trajtojnë atë.
Mjedisi ku ne jetojmë është vital për njerëzimin prandaj qëllimi ynë është të punojmë për zgjidhjen e problemeve mjedisore që shqetesojnë jetën tone dhe bëjnë të vështirë jetesën.

Ne mbështetemi në dy mënyra që ndikojnë drejpërsëdrejti në pastrimin e mjedisit dhe rigjenerimin e jetës dhe që janë :

  • • Trajtimi i ujrave
  • • Trajtimi i mbetjeve urbane

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779