Partnerë

Partnerë

Kompania jonë MTC Sh.p.k është përfaqësuese e kompanise Klüber Lubrication për Shqipërinë dhe Kosovën që prej vitit 2018.
Klüber Lubrication është prezente në të gjitha kontinentet, me më shume se 2000 lubrifikantë specialë dhe produkte shërbimi për të gjitha llojet e industrive.
Gjithashtu Klüber Lubrication zhvillon kontakte të drejtpërdrejta ndërmjet inxhiniereve të vet dhe klientëve në të gjithë botën për ti trajnuar dhe asistuar për të gjetur produktin-lubrifikantin special të duhur për llojin e industrisë që ata kanë dhe gjithashtu për çdo asistencë tjetër teknike lidhur me përdorimin e këtyre lubrifikantëve specialë.

Kreu

Kompania

Na ndiqni

Kontakt

Rruga Perlat Rexhepi, Kulla 14-kateshe, Ap.3C, Tirane, Shqipëri

info@mtc.al
+355 4 22 42 772
+355 4 22 42 779